Ring Engbloms så
fixar vi jobbet
Ring Engbloms så
fixar vi jobbet
Ring Engbloms så
fixar vi jobbet
Ring Engbloms så
fixar vi jobbet

Engbloms Åkeri

Engbloms styrka är vår service, snabbhet och flexibilitet. Vår uppgift är att lösa problem. Vi är specialiserade på korta körningar och fungerar ungefär som åkerivärldens taxi. Vår devis är: Ring Engbloms så fixar vi jobbet.

 

Våra röda lastbilar är sedan många år ett känt inslag i Sundsvalls gatubild. Förutom två-,tre och fyraxlade lastbilar har vi även grävmaskiner, hjullastare och teleskoptruckar  i vår maskinpark. Totalt har vi cirka 20 enheter som tillsammans fixar ett brett spektra av uppdrag när det gäller transporter och maskintjänster.


Vi har flera hundra kunder som vi servar varje år vilket ställer stora krav på att vi snabbt kan ställa om mellan olika uppdrag. Det klarar vi tack vare att vi har duktiga och erfarna chaufförer, varav många är flexibla och kan köra flera olika maskiner. Vårt flexibla arbetssätt är också bra ur arbetsmiljösynpunkt. Arbetsuppgifterna för våra anställda blir varierande.
 
Även när det gäller service och underhåll har vi valt att hålla en hög servicegrad. Vi har en egen verkstad och en egen servicebil för att klara löpande underhåll och akuta haverier ute i fält.

Kontakta oss

Oavsett vad ditt ärende gäller eller vem du behöver få tag i är du välkommen att kontakta oss via detta formulär. Du kan också kontakta oss på telefonnummer

060 - 61 37 62.

 

Namn
Telefon
E-post
Meddelande

Så tycker våra kunder

Engbloms Åkeri AB

Videgränd 4
852 34 Sundsvall

Kontakt

060 - 61 37 62
engblomsakeri@telia.com
© 2020 Engbloms ÅkeriInformation om cookies