En del av Sundsvall

Med där det händer

När det händer saker i Sundsvallsområdet finns ofta Engbloms Åkeri med. Det kan handla om stora anläggningsprojekt som Sundsvallsbron, Parkprojektet eller utbyggnaden av Norra Kajen, snöröjning vintertid eller frakt av byggmaterial till stora och små byggen.

Våra röda lastbilar är sedan många år ett känt inslag i gatubilden. Förutom två-, tre- och fyraxlade lastbilar har vi även grävmaskiner, hjullastare och teleskoptruckar i vår maskinpark. Totalt har vi cirka 20 enheter som tillsammans fixar ett brett spektra av uppdrag när det gäller transporter och maskintjänster.
 
Snabb och flexibel
Engbloms styrka är vår service, snabbhet och flexibilitet. Vår uppgift är att lösa problem. Vi är specialiserade på korta körningar och fungerar ungefär som åkerivärldens taxi. Vår devis är: Ring Engbloms så fixar vi jobbet.
 
Vi har flera hundra kunder som vi servar varje år vilket ställer stora krav på att vi snabbt kan ställa om mellan olika uppdrag. Det klarar vi tack vare att vi har duktiga och erfarna chaufförer, varav många är flexibla och kan köra flera olika maskiner.

Ingen dag på Engbloms är den andra lik. En chaufför kan börja dagen med att transportera fjärrvärmerör från Bergsåker till Granloholm. Sedan byter han bil och hämtar ett gruslass för vidare transport till anläggningsarbetena vid Selångersån, för att avsluta dagen med att fixa ett lyft med teleskoptrucken.
 
Vårt flexibla arbetssätt är också bra ur arbetsmiljösynpunkt. Arbetsuppgifterna för våra anställda blir varierande.
 
Även när det gäller service och underhåll har vi valt att hålla en hög servicegrad. Vi har en egen verkstad och en egen servicebil för att klara löpande underhåll och akuta haverier ute i fält.

Engbloms Åkeri AB

Videgränd 4
852 34 Sundsvall

Kontakt

060 - 61 37 62
engblomsakeri@telia.com
© 2020 Engbloms ÅkeriInformation om cookies